PRIPOMOČKI ZA ZAKLJUČEVANJE MATERIALOV ZA KOMBI

“Potujte varno in hkrati hranite tovor na varnem”

Ste že kdaj razmišljali o namestitvi tal po meri v svoj kombi ? Če svoje vozilo uporabljate za delo ali prosti čas, pa je napočil čas, da kar najbolje izkoristite prostor in s platformo izboljšate tudi estetiko in ne samo svojega vozila.

Današnja namestitev je po zaslugi sodobnih tehnologij najpreprostejša, kar sploh lahko obstaja, zlasti pa je mogoče v zelo kratkem času dobiti čisto in minimalno invazivno službo, ne da bi se dotaknili voznikove kabine v notranjosti vaše gospodarsko vozilo, tudi s popolno avtonomijo

Na tem področju je še posebej pomembno biti pozoren na materiale , ki so pri tem bistveni.

VARNOST OBREMENITVE FONESOV IN BLOKIRANJA BLAGA

NAKLONITE STOPNICE

Palice za zaustavitev tovora omogočajo enostavno zaklepanje materiala znotraj tovornega prostora kombija, zaradi gumijaste prevleke pa materiala ne poškodujejo in zagotavljajo dober oprijem med prevozom. Na koncih so opremljeni z vzmetnim sistemom, ki omogoča enostavno pritrditev in odpenjanje vzdolž posebnih tirnic v zgornjem in spodnjem delu kombija.

JEKLENO OBREMLJENO DROBO S TRAKOM

Praktičen sistem, ki vam omogoča, da je kakršen koli tovor pritrjen na kombi. Konstrukcija iz pocinkanega jekla, ki je na voljo v 3-metrskih palicah in jo je mogoče tudi razrezati po meri kupca. Najlonski trakovi z ragljo imajo kapaciteto 4.000 kg in so na voljo v različnih dolžinah.

KVAČKI OBESI VSE

Kovinski kavelj za namestitev v palice za zaustavitev tovora, opremljen s praktičnim sistemom, ki omogoča hitro in enostavno premikanje, da zadovolji različne potrebe nakladanja materiala, ki se pritrdi na kombi.

ALUMINIJSKA HARPUNSKA OBREM

PRIKLJUČEN PRIROČNIK ZA ORODJE

Novi prilagodljivi priključki Tecnolam vam omogočajo, da v stenah vašega kombija podpirate težke navpične elemente s cevastim odsekom. Za lažjo namestitev jih je mogoče serijsko vstaviti na aluminijasto tirnico, vendar so zasnovani tudi tako, da jih je mogoče neposredno in posamično namestiti na površino.

POTREBUJETE CENO ZA DRAŽBE? IZPOLNITE OBRAZEC IN Kmalu boste poklicani

  Priprava*:
  Nastavitev na desni straniNastavitev na levi straniPopolna postavitevDrugo

  Platforma*:

  Strešni prtljažnik / strešni prtljažnik*:
  DaNe

  Kako želite, da vas kontaktirajo?:
  EmailTelefonEnak

  Obloga sten*:
  Poslikan listPolipropilenNe

  Strešni prtljažnik + Lestve*:
  DaNe

  Prednostni čas za stik:
  JutroPopoldneEnak

  Sprejemam določila in pogoje zasebnosti (*)Želel bi biti na tekočem z novicami o Tecnolamu, tako da se naročim na Newsletter strani.

  Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417

  Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417