KDO SMO

TECNOLAM SRL, ROJEN V POKRAJINI PESARO (ITALIJA), ZGODOVINSKO PREK FLAMINIJE,
40 LET IZDELA SISTEME NAROČANJA ZA KOMBINE IN DELAVNICE.

Široka korporacijska struktura vidi, da različni partnerji delujejo v podjetju z močnim občutkom odgovornosti in tako zagotavljajo večjo proizvodno uspešnost.

Tecnolam od samega začetka izvaja celoten proizvodni postopek na celovit in avtonomen način: predelavo izdelkov z najsodobnejšimi stroji.

Tecnolam je skozi leta razširil in dopolnil svojo operativno strukturo s stroji za oblikovanje plastičnih materialov in opremo za obdelavo lesa, kar je povezano s stroji za obdelavo pločevine, nedvomno pa ga uvršča med redka ali celo edina evropska podjetja, ki dejansko proizvajajo kaj prodajo.

Trdnost in volja, da bi bili v tem sektorju v ospredju, potrjuje tudi skladnost podjetja, ki je ISO 9002 pridobilo že leta 1994, ko je 95% obstoječih je ni imel.
V zadnjih letih, ki ga podpira stalno in vedno večje povpraševanje, je Tecnolam z odprtjem novih tujih tovarn dobil popolnejšo in mednarodnejšo dimenzijo.

Danes Tecnolam poleg svoje linije izdelkov za pohištvo za kombije in opremo za delavnice . proizvaja tudi prilagojene rešitve za druge blagovne znamke na področju sistemov za naročanje orodij. To potrjuje resnično produktivni duh, ki podjetje že več kot 40 let odlikuje, zaradi česar se odlikuje po pozornosti in pozornosti do detajlov ter najsodobnejših tehnologij.

Okovje izdelujemo neposredno

TECNOLAM JE REALNO PROIZVODNO PODJETJE Z INOVATIVNO STRATEGIJO (SESTAVLJENO IZ VRSTE PODJETIJ, POSEBENO ZA PROIZVODNJO DOLOČENEGA ČLENA), KI SE LAHKO TEKMUJE S KAKRŠNIMI KONKURENTI NA NACIONALNI IN MEDNARODNI RAVNI

Kupci po vsej Evropi

+10000

Trgovci po vsej Evropi

+250

TECNOLAM JE REGISTRIRANA ZNAMKA NA EVROPSKI RAVNI

ZAHTEVAJTE BREZPLAČNO SVETOVANJE

  Priprava*:
  Nastavitev na desni straniNastavitev na levi straniPopolna postavitevDrugo

  Platforma*:

  Strešni prtljažnik / strešni prtljažnik*:
  DaNe

  Kako želite, da vas kontaktirajo?:
  EmailTelefonEnak

  Obloga sten*:
  Poslikan listPolipropilenNe

  Strešni prtljažnik + Lestve*:
  DaNe

  Prednostni čas za stik:
  JutroPopoldneEnak

  Sprejemam določila in pogoje zasebnosti (*)Želel bi biti na tekočem z novicami o Tecnolamu, tako da se naročim na Newsletter strani.

  Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417

  Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417