PRIMERI ZA KOMBIJE

“VARUJTE SVOJO OPREMO IN TUDI NAJMANJŠE KOSE VARNO ZAHVALITE TEHNIČNIM PRIMEROM!”

NOVI PRIMERI ZA KOMBI SO NA VOLJO V PLASTIKI IN JEKLU

NEKAJ KORISTNIH PODATKOV O PRIMERIH ZA KOMBI V PLASTIKI IN JEKLU

Izkušnje s tehnologijo Tecnolam na področju fitingov za dostavna vozila so se z leti razvijale in ustvarjale vedno bolj inovativne izdelke, namenjene izboljšanju delovnega potenciala naših potrošnikov. < / p>

Različne velikosti naših kovčkov zagotavljajo prevoz kakršne koli dodatne opreme, zahvaljujoč različnim kombinacijam notranjih pladnjev.

Struktura kovčkov je izdelana iz jekla 10/10 in je pobarvana s poliestrskimi praški . Opremljeni so z zaskočnimi zaskočkami, ergonomskim ročajem in varnostno ključavnico.

Na kovčke nanesemo gobo, da zapremo pladnje, ko je kovček zaprt

Kovčki, prilagodljivi regalom s tecnolam

Značilnosti primerov teknolama

 • vaje
 • Robustno
 • poceni
 • ki smo jih izdelali neposredno

Vzemite opremo, kamor želite

Ponudbo kovčkov oblikujejo naši tehniki, da ustrezajo vsem potrebam strank. Zadovoljstvo strank je pri nas prvo v Tecnolamu.

Novo ohišje iz umetne mase Tecnolam je lahko, trpežno in idealno za vsakodnevno delo. Omogočil vam bo tudi najmanjše kose v redu in preprečil njihovo poškodbo.
Pokrov je izdelan iz prozorne plastike in olajša prepoznavanje vijakov v pladnjih.
Z lahkoto ga pritrdite na varno v notranjosti vozila.
Ena od posebnosti poklicnega in obrtniškega dela je vzdrževanje naročila delovne opreme. Ta vrsta ohišja vam bo prihranila koristen čas in takoj boste našli tisto, kar iščete.

Tla se prilegajo zadnjim vratom pod kotom na telo in se tako popolnoma prilegajo tako, da jih položite na dno, za bolj kompaktno in tiho pa je treba na robove dodati plast silikona. Ta zadnja operacija bo vaša tla naredila še bolj nepremična in varna za vaše vozilo.

Ta operacija vam bo poleg olajšanja in izboljšanja delovnega vozila prav tako v odlično pomoč pri čiščenju, zahvaljujoč popolni odpornosti materialov, s katerimi lahko svoje platforme uporabljate tako za nakladanje kot razkladanje blaga in za ponudbo odporna tla in čudovit videz, če se boste odločili za predelavo svojega kombija v delavnico ali reševalno vozilo.

Zgoraj opisani pritrdilni sistem se bo v glavnem izognil tresljajem in škripanju, ker bodo tla v vašem kombiju prilagojena velikosti.

Poleg tega bodo strokovnjaki lahko našli tudi najprimernejšo rešitev za prilagoditev ploščadi kateremu koli delovnemu vozilu, zaradi česar bo vaš kombi nenadomestljiv asistent za vaše delo.

Dobro opravljeno delo je tudi zagotovilo za imidž vašega podjetja, saj popolnost zaključkov ne bo ušla budnemu očesu vaše stranke, ki bo takoj vedela, da ne bo imela opravka s strokovnjakom v tem sektorju. S popolnoma nameščeno platformo se bosta izboljšala tudi vrstni red in razporeditev materialov, orodij in blaga na splošno. Zahvaljujoč izravnanemu dnu bo dejansko mogoče strpati veliko več predmetov in ne bo nastalo kaosa, ki bi oviral in odložil kakršno koli poklicno intervencijo.

S to namestitvijo bosta bolj očitna red in čistoča, nedvomno pa tudi hitrejša intervencija s čimprejšnjim dokončanjem del in urejanjem orodij in drugih stvari. Pri opravljanju tega določenega dela ni dovolj samo zanašati se na strokovnjake, temveč je treba vztrajati pri zahtevanju materiala prve izbire in se tako izogniti slabim presenečenjem. Mnogi ljudje verjamejo, da jih lahko rešijo tako, da v vozilo vstavijo lesen material brez obdelave, če pa morate v vozilo vstaviti tako tekočo kot trdno hrano, je priporočljivo, da v zadevno vozilo vstavite les, ki ne plesen ali uporablja preproste plošče. brez ustrezne obdelave s smolo. To bo tudi omogočilo, da ne bo spreminjalo vonjav v vozilu, predvsem pa je tudi popolnoma hidroizolirano, da prepreči vpijanje tekočin v vašem kombiju in sčasoma sprošča tudi neprijetne vonjave.

To bo izboljšalo tudi vaš način vožnje, ki bo manj neprijeten, predvsem pa bolj sproščen. Z vidika udobja tudi pomislite, da se v vaše vozilo lahko prilega več stvari in tudi če niste fizični delavec ali prevoznik, lahko v kombije, ki pritrjujejo platforme Tecnolam, naložite veliko vsega. Skratka, morda plošča ne bo rešila vseh vaših težav, zagotovo pa bo izboljšala kakovost dela

ALI POTREBUJETE CITAT ZA TLA VAŠEGA KOMBIJA? IZPOLNITE OBRAZEC IN BOSTE KONTAKTIRANI KOT prej

  Priprava*:
  Nastavitev na desni straniNastavitev na levi straniPopolna postavitevDrugo

  Platforma*:

  Strešni prtljažnik / strešni prtljažnik*:
  DaNe

  Kako želite, da vas kontaktirajo?:
  EmailTelefonEnak

  Obloga sten*:
  Poslikan listPolipropilenNe

  Strešni prtljažnik + Lestve*:
  DaNe

  Prednostni čas za stik:
  JutroPopoldneEnak

  Sprejemam določila in pogoje zasebnosti (*)Želel bi biti na tekočem z novicami o Tecnolamu, tako da se naročim na Newsletter strani.

  Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417