VICI IN PORTAMORZ ZA KOMBIJE

Primež, ki je vedno na voljo v vaši mobilni delavnici

Naj bo v vaš kombi vedno vgrajen nosilec za primež in primež

Imeti poklicni primež v sodobni delavnici je pomembno za natančno in kompetentno opravljanje del.
Primese proizvajajo iz dveh različnih materialov, in sicer iz jekla in litega železa, vendar je material, ki se na tem področju zagotovo najbolj uporablja, jeklo.
Najdemo različne vrste primežev, od katerih ima vsak svoje funkcije: od preprostih jeklenih primežev za klopi , z brušenimi čeljustmi in zaščitenimi vodili spredaj, do jeklenih objemk s cevnimi objemkami in natančna palica za posebna hidravlična dela.
Za boljše rezultate je mogoče najti tudi zamenljive objemke z obračalno ploščo in čeljustmi .

Pri nakupu enega od teh izdelkov je pomembno upoštevati več dejavnikov, vključno z trdnostjo materiala, globino vpenjanja in veliko površino nakovnja, še posebej koristno za obrezovanje in poravnavo del.
Velika prednost, ki jo lahko najdemo v primežu, je prečka z zaščito pred padcem in velik navoj na palici, ki omogoča hitro odpiranje in zapiranje izdelka.

PORTAMORZ

Da ne bi prišlo do neprijetnih presenečenj, se je dobro zanašati na proizvodna podjetja, ki imajo bogate izkušnje z industrijskimi izdelki, kot sta GARANTO ali HOLEX, ki proizvajajo različne vrste primežev, zanesljive, iz odpornih materialov, običajno opremljenih z natančnimi dodatki ki naredijo naš primež sčasoma zanesljiv in trajen.
Tudi BRAUN, podjetje, ki je vedno v koraku z zahtevami kupcev, ponuja odlično storitev na sprednji strani primeža: vpenjalni deli so sestavljeni iz čeljusti, utrjenih z indukcijskim utrjevanjem, ki s časom zagotavljajo visoko vzdržljivost. Njihove spone so običajno sestavljene iz: pocinkane ročice; vzporedne čeljusti s sočasno obdelavo in narezovanjem; zadnja čeljust s posebno robustnim nakovalom; čeljust za vpenjanje cevi; široko dvojno drsno vodilo iz jekla, ki omogoča natančno in gladko gibanje; usmerite zaščitne ščitnike, da preprečite vdor ostankov med delom; podolgovato dno, da se izognete vodilnim nagibom in nastavitvenim vijakom, da dobite popolnoma poravnane čeljusti in preprečite zdrs Večina primežev BRAUN je izdelanih iz kovanega jekla, enostavnih za rokovanje in odličnih tako za profesionalno delo kot za naredi sam. Vedno je treba preveriti določene značilnosti škripcev, kot so širina in odprtina čeljusti, teža in seveda cena, ki se spreminja glede na to, koliko dodatnih lastnosti iščemo v primežu, vendar kar je običajno v povprečju okoli 130 evrov.

Nizkocenovni primeži niso vedno najboljša izbira, ker morda nimajo lastnosti, ki jih potrebujemo za opravljanje določenega dela, ali pa je lahko dovzeten za rjo in lom ali ni opremljen s tistimi dodatki, ki razlika v slabem in dobro izvedenem delu. Zato je prav, da si zapomnimo, da se vedno zanašamo na podjetja, ki imajo dolgoletne izkušnje na področju zategovanja, ki lahko zagotavljajo izdelke, ki so skrbno izdelani in lahko ugibajo naše potrebe kot potrošniki.

Za strokovnjake v tem sektorju, ki za vsakodnevno delo uporabljajo primeže in so opremljeni s kombiji, je zelo pomembno, da imajo držalo za primež , samo zato, da bodo lahko njihovi predmeti urejeni in čisti.
Kot nosilec primeža za dostavna vozila obstajajo različni predlogi, vsi zanimivi in ​​primerni za vse potrebe, tako glede prostora kot uporabnosti.
Na primer, zelo uporaben element je držalo za primež za odstranjevanje , katerega značilnost je kompaktnost in zato zavzame malo prostora v kombiju: vgrajen je kot del pohištva v da bi zagotovili praktičnost in previdnost v potniški kabini, je izdelan iz jekla in je robusten in odporen izdelek.

Če želimo držalo za primež narediti bolj praktično, je na voljo podporna podpora za primež , ki je natančno višinsko nastavljiva podpora, ki omogoča namestniku namestnika, da odstrani večjo trdnost in dinamičnost .

Druga široko uporabljena in zelo učinkovita vrsta nosilca primeža je nagibno držalo primeža .
Nosilec nagibnih primežev ima svojo prednost v tem, da lahko deluje kot podstavek v katerem koli delu kombija, ne da bi potreboval oporo za pohištvo, zato bomo imeli več prostora v svojem kombiju in dobili bomo velika prednost, s čimer prihranite pri pohištvu Opremljen je s plinskim batom in sistemom za hitro zaklepanje, prav tako pa je v tem nosilcu primeža mogoče vgraditi oporo: opora je vedno nastavljiva po višini in nam bo omogočila večjo odpornost klopi, zato bomo imeli manj skrbi da se lahko prelomi od trenutka do naslednjega. V obe vrsti nosilcev primeža – nagibnega in odstranljivega – je mogoče vstaviti tudi vrtljivo dno, to je zatič, ki omogoča vrtenje v poljubnem položaju in njegovo zaklepanje.

Nosilec Morse Tecnolam

 • Za vzlet
 • Nagibanje
 • Za vse znamke vozil

Nosilec nagibnega primeža

Namestnik namestnika odstraniti

ALI POTREBUJETE CITAT ZA TLA VAŠEGA KOMBIJA? IZPOLNITE OBRAZEC IN BOSTE KONTAKTIRANI KOT prej

  Priprava*:
  Nastavitev na desni straniNastavitev na levi straniPopolna postavitevDrugo

  Platforma*:

  Strešni prtljažnik / strešni prtljažnik*:
  DaNe

  Kako želite, da vas kontaktirajo?:
  EmailTelefonEnak

  Obloga sten*:
  Poslikan listPolipropilenNe

  Strešni prtljažnik + Lestve*:
  DaNe

  Prednostni čas za stik:
  JutroPopoldneEnak

  Sprejemam določila in pogoje zasebnosti (*)Želel bi biti na tekočem z novicami o Tecnolamu, tako da se naročim na Newsletter strani.

  Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417

   

  Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417