POLICE ZA KOMBI

Gospodarska oz. kombi vozila se lahko opremijo z regali in policami. Police za kombi vozila tako omogočajo, da imate orodja pospravljena in na svojem mestu. Prav tak olahko s pomočjo polic v kombi vozilih prevažate več orodja in na terenu naredite več. 

Police za kombi vozila pa omogočajo tudi, da se prostor poveča. Z urejeno postavitvijo polic tako dosežemo boljši izkoristek prostora. 

Cilj vsakega mojstra je, da je orodje razporejeno pametno. Mora biti lahko in hitro dostopno, da delo na terenu poteka nemoteno. 

Nudimo police za vse vrste dostavnih vozil

TECNOLAM IZDELUJE IN VGRAJUJE OBLOGE IN POLKICE TER REGALE ZA KOMBI VOZILA
NA PRIMERU VAM PREDSTAVCIMO JEKLENO POLICO Z REGALI.
POLICE ZA KOMBI SO IZDELANE Z 20/10 DEBLJENIM LISTOM IN BARVANE S POLIESTERSKIM PRAHOM .

Nosilnost in možnosti polic za kombi

V regalih so nameščene zaščitne gumijaste obloge. Vsak regal pa ima aluminijasto pregrado. 

Bloki polic za kombi imajo visoko nosilnost, ki pa se lahko razlikuje glede na velikost in strukturo police, vendar znaša približno 92 kg za vsak blok. Nosilnost pa je odvisna tudi od vrste in velikosti kombija.

Nosilnost posameznih predalov je približno 30 kg. Poleg tega lahko police prilagodite svojim željam. Cena se razlikuje glede na izbiro modulov oz. elementov.

Različne modularne elemente je namreč mogoče kombinirati med seboj; zato model vašega kombija ni ovira v nobenem pogledu, saj obstaja več različnih vrst in oblik polic za kombija, ki nam omogočajo, da potujočo delavnico sestavimo popolnoma po željah in merah naročnika.

Varnost polic

Veliko pozornosti je namenjene varnosti, pravzaprav se na vsakem posameznem modulu izvede vrsta natančnih pregledov, vključno s preskusi trčenja.

Teža polic

Na splošno je teža polic za kombi majhna. Police različnih višin se lahko tudi zložijo. Prav tako je mogoče izbrati police, opremljene z zapiralnimi vrati, da se izognete temu, da orodje med prevozom pade ven.

Za tiste, ki to želijo, so na voljo tudi police s stranskim odpiranjem, ki so idealne za prevoz cevi in ​​za vse daljše predmete.

Na voljo so tudi police za kovčke. Stranski zapahi zagotavljajo pravilno imobilizacijo kovčka.
Opcija so tudi police s policami brez pregrad in robov. Te police so idealne za shranjevanje materialov, ki zavzamejo veliko prostora, škatel itd.

Police za kombi, ki jih je mogoče namestiti na različne višine, so zelo praktična rešitev.

Police za kombi

VIDEO PREDSTAVITEV

Poglejte si video, kako je mogoče razporediti police v kombi.

Za vsak model kombija smo ustvarili različne vrste regalnih modulov tako za levo kot za desno stran – BASE-COMFORT-LUXURY za vse znamke gospodarskih vozil. Stopite v stik z nami in zahtevajte prilagojeno ponudbo za vaše gospodarsko vozilo

Možnosti razporeditve polic v tovorno vozilo

police za kombi
police za kombi desno zadaj
police za kombi levo
police za kombi zadaj

Primeri vgradnje polic v kombi vozila

Pokrov kolesnega loka

prozorni pladnji

Komoda s predali

Komoda s plastičnimi ohišji

Terminalni žleb

Garderoba

Zahtevajte tudi 3-D prikaz vgradnje polic za kombi

Če potrebujete police za kombi, ki ustrezajo vašim potrebam, izpolnite spodnji obrazec in nam pošljite svoje povpraševanje.

  Priprava*:
  Nastavitev na desni straniNastavitev na levi straniPopolna postavitevDrugo

  Platforma*:

  Strešni prtljažnik / strešni prtljažnik*:
  DaNe

  Kako želite, da vas kontaktirajo?:
  EmailTelefonEnak

  Obloga sten*:
  Poslikan listPolipropilenNe

  Strešni prtljažnik + Lestve*:
  DaNe

  Prednostni čas za stik:
  JutroPopoldneEnak

  Sprejemam določila in pogoje zasebnosti (*)Želel bi biti na tekočem z novicami o Tecnolamu, tako da se naročim na Newsletter strani.

  Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417