TLA ZA KOMBI

lestve in strešni nosilci za vsa dostavna vozila

“LESTVENI NOSILEC IN NOSILEC IZ ALUMINIJA, KI JIH MORAMO NAMESTITI NA VRH KOMBIJA IN PRIMERNI ZA TEŽKI PREVOZ”

Strešne palice , strešni nosilci in lestve so najpomembnejši dodatek k postavitvi dostavnih vozil za električarje, vodovodarje itd. .
Tovrstne izdelke za gospodarska vozila je zaradi modularne konstrukcije mogoče enostavno ponovno uporabiti v dostavnih vozilih različnih znamk in različnih vrst; pravzaprav preprosto spremenite pritrditve na strehi kombija. Na splošno so nosilci lestve najnovejše generacije in strešni nosilci primerni za vse vrste dostavnih vozil: od Trafic do Fiorino, od Movana do Vivara, od Ducato do Doblò, od Tranzita do Kangooja, od Transporterja na NV200, vključno s številnimi drugimi modeli in blagovnimi znamkami. .

Portatutto e Portapacchi

Najnovejša generacija strešnih nosilcev in kompleti strešnih nosilcev predstavljajo inovativne izdelke, oblikovane z uporabo najsodobnejših tehnologij na področju opreme za gospodarska vozila.
Ti sistemi za prevoz blaga in orodij na strehi so narejeni v skladu z najvišjimi standardi kakovosti: skrbna izbira uporabljenih materialov, kot sta aluminijeva zlitina in nerjaveče jeklo, omogoča postavitev na tržno lestev stojala, ki so lahka, robustna in odporna, trpežna in z majhnim odtisom.
Dejstvo, da so ti izdelki v glavnem narejeni iz aluminija, poleg tega pomeni, da niso rjasti.

KAKOVOST STROPOV IN TEHNIČNIH STOJK, USTVARJENIH PREDHODNO.

 • Lahka
 • Varno
 • Več udobja
 • Enostavna namestitev
 • Zadnji valj
 • Sprednji usmernik za pretok zraka

NOSILEC STOPNIC

“Nakladanje in razkladanje stopnic brez napora”

Stojala za lestve in strešni nosilci vam omogočajo prihranek časa in truda: zdaj se za prevoz stopnic ni več treba truditi, saj olajšave za lestve omogočajo enostavno in varno nakladanje lestve na strehi avtomobilov.

Seveda je na trgu mogoče najti različne vrste lestve, zaradi katerih je svet opremljenosti kombijev raznolik in raznolik.
Najprej so na voljo lestve z enimi sanmi in tiste z dvema sankama.
Pri modelu enokolesni kombi ima prosti del gumijasto prevleko za pokončne dele.

Kar zadeva držalo za uravnotežen spust , slednji zahteva, da je lestev obrnjena tik nad težiščem. Na ta način se med nakladanjem in razkladanjem napor upravljavcev znatno zmanjša zaradi teže lestve same.

Ta vrsta lestve je idealna za nižje dostavnike, kot so Doblò, Berlingo, Kangoo, Transporter itd.

Naslonjalo za blazine za spust pa je opremljeno z blažilnikom, ki pomaga upočasniti gibanje drsnika.
Posebna zgradba tega izdelka omogoča popoln spust do tal sani, ne glede na višino kombija. Zato ni treba več dvigovati lestve. Zaradi te lastnosti je idealen za srednje velike komercialne avtomobile, kot so Trafic, Ducato itd.
V tej vrsti lestve – ki jo lahko zaradi sistema blažilnikov opredelimo tudi kot nadzorovan spust – sani se samodejno spustijo na tla, kar operaterjem omogoča, da brez napora razložijo lestev Ko je lestev zasedena, ohrani sanke v stabilnem položaju, ostanejo zelo mirne, brez naključnih klikov, zaradi katerih se lahko brez nadzora dvignejo.

stojalo za lestve s pomočjo in vzponom

Zato največja varnostna garancija in brez nevarnosti za operaterje.
Če želite sani vrniti nazaj na streho kombija, je stvar še lažja: z rahlim pritiskom sani in sistem blažilnikov olajšata vzpon v povratni položaj. Nato samo zaklenite varnostne ročice.

ALI POTREBUJETE CENO ZA STALO, NOSILEC ALI LESTVENO STALO ZA VAŠ KOMBI? IZPOLNITE OBRAZEC IN BOSTE KONTAKTIRANI KOT prej

  Priprava*:
  Nastavitev na desni straniNastavitev na levi straniPopolna postavitevDrugo

  Platforma*:

  Strešni prtljažnik / strešni prtljažnik*:
  DaNe

  Kako želite, da vas kontaktirajo?:
  EmailTelefonEnak

  Obloga sten*:
  Poslikan listPolipropilenNe

  Strešni prtljažnik + Lestve*:
  DaNe

  Prednostni čas za stik:
  JutroPopoldneEnak

  Sprejemam določila in pogoje zasebnosti (*)Želel bi biti na tekočem z novicami o Tecnolamu, tako da se naročim na Newsletter strani.

  Copyright © 2020 Tecnolam | Via Flaminia 2/B 61036 Calcinelli di Colli al Metauro (PU) | Tel. 0721.876010 | P.IVA IT00665600417